HBC Pardubice 2015/2016

  • Fanshop

Turnaj mikropřípravky 25.1.2020

Autor: Nekolová Jana | 31.01.2020 09:22

V sobotu 25.1.2020 se naši nejmenší hráči zúčastnili turnaje na domácí půdě, hrálo se v hale v Polabinách.  Turnaje se zúčastnily 4 týmy, v dopoledním turnaji HBC Autosklo HAK Pardubice nastoupily 3 týmy a v odpoledním turnaji 1 tým.

Do bojů o cenné zkušenosti nastoupili:

Martin Křemenák, Vašek Kmoníček, Dan Macner, Matěj Šubrt, Barča Vacková, Jiří Korchňák, Max Zámečník, Tobias Pojman, Ondřej Svoboda, Michal Kubišta, Tadeáš Málek, Matěj Ryšavý, Adam Odvárka, Matasa Ďubek, Jindřich Kasal, Pavel Tabačko, Pavel Moroz, Jiří Pešek, Adam Bulva, Šimon Bulva, Jakub Poljak, Max Izák a Ondřej Kmošek.

Do turnaje nastoupili jak zkušení hráči, tak i začátečníci. Turnajovým pavouk nám přihrál do cesty slabší, i silnější soupeře. Cílem nebylo vyhrát za každou cenu, ale vštěpovat klukům, že jsou tým a v týmu je síla a kamarádství, které je bude provázet i v budoucnosti. Každý z týmů odehrál čtyři utkání se svými soupeři. Sice ne každý zápas pro nás vyšel výsledkově dobře, ale kluci pochopili, že bojovat se má za každé situace a nic se nemá vzdávat a že zápas končí až hvizdem píšťalky rozhodčích.

Turnaj se povedl a radost ze vstřeleného gólu, či vyhraného zápasu, vypadala, jako kdyby kluci vyhráli extraligu J. Závěrem bych chtěla poděkovat rodičům, kteří vytvořili bezvadnou atmosféru a podpořili kluky a Barču a na turnaj s nimi dorazili.

Trenérka Lucka Křemenáková


Zpět na výpis článků

Naši partneři