HBC Pardubice 2015/2016

  • Fanshop

TOPCENTRUM PRODLOUŽILO SPOLUPRÁCI S HBC PARDUBICE

Autor: Nekolová Jana | 9.08.2022 09:35

Vedení společnosti TOPCENTRUM prodloužilo spolupráci s hokejbalovým klubem z Polabin. Jeden z významných partnerů pardubického klubu společnost TOP CENTRUM, tak navázala na letitou spolupráci mezi oběma stranami. Nová smlouva byla podepsána na dva roky, což našemu klubu přináší velkou stabilitu v této nejisté době.

Ke spolupráci se vyjádřil i předseda klubu Ing. Zdeněk Bittner

Jako klub z 22letou historií s téměř 200 aktivními hráči a hráčkami v celkem 15ti týmech všech věkových kategorií na nás zejména v dopravě na zápasy i v provozním chodu klubu dopadají v současné době vysoké ceny energií a pohonných hmot dopadají obzvlášť markantně. Jsme si vědomi, že celková ekonomická situace má dopad i na ekonomiku většiny firem. Proto jsme v dnešní době obzvlášť vděčni za všechny, kteří nám i přesto stále zachovávají svou přízeň a podporují náš klub a jsme rádi, že se nám podařilo o další dva roky prodloužit letitou spolupráci se společností TOP Centrum. Děkujeme jménem všech hráčů i vedení klubu představitelům společnosti TOP Centrum a ubezpečujeme je, že všechny věnované prostředky využijeme smysluplně ve prospěch hráčů a klubu tak, aby hokejbal přinášel všem radost a uspokojení. Sportovní úspěchy a případné medaile budou patřit i jim. Děkujeme."


Společnost TOP CENTRUM se převážně specializuje na prodej nářadí a nástrojů té nejvyšší kvality a řídí se heslem kvalita z principu. Pro všechny nabízené značky poskytuje záruční i pozáruční servis. Na základě certifikátů a následném povolení Ministerstva dopravy č. C-1558 je firma způsobilá navrhovat a montovat vestavby do všech typů vozidel. Veškeré její kvalitní produkty najdete na webových stránkách www.topcentrum.cz.

Zpět na výpis článků

Naši partneři