HBC Pardubice 2015/2016

  • Fanshop

Trenér MŽ Petr Bečička hodnotí podzim a neskrývá svoji spokojenost

Autor: Nekolová Jana | 29.01.2020 08:57

Jak hodnotíš podzimní část sezony?

Podzimní část hodnotím pozitivně. Podařilo se nám rychle zapojit do týmu příchozí hráče z přípravky. Jako v loňské sezoně, jsme se snažili na turnaje stavět 2 vyrovnané týmy. Hráčům jsme kladli na srdce, že opravdu nejde o výsledek, ale aby se předvedená hra stále zlepšovala.

Jak probíhá Vaše zimní příprava?

K zimní přípravě využíváme nafukovací halu. Hlavní důraz klademe na práci s hokejkou. Protože se jedná o zimní přípravu, nezapomínáme ani na rychlostní cvičení. Zde musíme brát v úvahu věk hráčů. Proto se snažíme vybírat taková cvičení, která jejich věku odpovídají.

Na čem přes zimu nejvíce zapracujete?

V tomto věku, a s ohledem na to, že se nám stále hlásí noví hráči, by potřeboval každý něco jiného. Někdo má stále problémy s přihrávkou, zpracováním, vedením míčku, s motorikou a někdo má „těžké nohy“. Snažíme se, abychom obsáhli co nejvíce těchto dovedností. Ale největší podíl má práce s hokejkou.

Jaký je tvůj cíl pro jarní část?

Tým rozdělíme na mladší a starší hráče, čímž bychom rádi začali formovat osy týmů (mladších i starších žáků) pro příští sezónu. Pokud se růst hráčů nezastaví a uvidím také, že se tahouni svých funkcí zhostí, budu spokojen.


Zpět na výpis článků

Naši partneři