HBC Pardubice 2015/2016

  • Fanshop

Poděkování

Autor: Bittner Zdeněk | 20.07.2021 15:05

Ahoj všichni příznivci hokejbalu,
dovolte mi po skončené letošní sezoně pár vět, které bych - abych parafrázoval biblických Sedm hříchů - nazval Sedm poděkování.

Sezona byla nestandardní. Kvůli proticovidovým opatřením se valnou část sezony nehrálo. Vím, jak složité bylo pro rodiče dětí udržet své ratolesti alespoň trochu při pohybových aktivitách. Přiznám se, že jsme (i po ohlasech z jiných klubů, kdy se někde i s polovinou dětí už neviděli) měli obavy, v jakém počtu se nám děti vrátí na hřiště. Naštěstí zbytečné - vrátily se všechny - natěšené a nadšené. A všem rodičům našich hráčů a hráček tedy patří můj první velký dík - za to,že po rozvolnění opatření našli opět cestu k nám na hřiště.

Druhé poděkování patří všem trenérům a vedoucím za všechen ten čas, který věnují svým svěřencům. Za to, že i v té dlouhé době lockdownu se snažili aspoň "na dálku" pomoci v jednotlivých kategoriích s tím, aby hráči nevypadli úplně z pohybových aktivit a aby úplně nezapomněli na své kamarády z hřiště. Pánové a dámy, děkuji a smekám před vámi.

Poděkování třetí směřuje ke všem sponzorům, kteří nám i přes pro hodně z nich složitou dobu zachovali a doufám, že i nadále zachovají, přízeň.

Poděkování čtvrté patří všem, kteří se s námi podílejí na organizaci utkání - holkám na časomíře, pořadatelům, zdravotnicím - bez vás by to nešlo, tak to s námi vydržte i další sezonu.

Poděkování páté patří všem těm poctivým hráčům za snahu a za reprezentaci klubu jak na hřišti, tak i mimo něj. Hráčům, kteří si uvědomují, že klub nereprezentují jen s balonkem na hřišti, ale svým chováním a přístupem ke svým spoluhráčům, trenérům, k majetku a ke klubovým povinnostem.

Poděkování šesté bych pak rád věnoval svým kolegům (a kolegyni) ve vedení klubu. Za čas , nervy, trpělivost při řešení tisíce drobností nutných proto, aby vše fungovalo, aby byl areál v pořádku a abyste všichni měli maximální servis. A hlavně za to, že jsme se při občasných neshodách ještě dokázali nepoprat :-) .

A poděkování sedmé patří té třešničce na dortu - celé lavičce A-týmu za úžasný závěr letošní sezony a i kdyz to nakonec nevyšlo a tým skončil stupínek pod vrcholem, za bojovnost, za to, že to nevzdávali ani za nepříznivého stavu, za radost ze hry a za srdce, které všichni nechali na hřišti.

Tak si užijte dovolených, prázdnin a po nich vás rádi uvítáme opět na hřišti.
Zdeněk Bittner

Zpět na výpis článků

Naši partneři