HBC Pardubice 2015/2016

  • Fanshop

Turnaj minipřípravek 14.1.2023 v TCV Pardubice

Autor: Nekolová Jana | 14.01.2023 18:03

14.1.2023 se v pardubické hale TCV konal zimní turnaj minipřípravek. Turnaje se zúčastnilo celkem 6 týmů a z toho 3 (!!!) týmy byly z HBC Pardubice dále pak HBC Svítkov, HBC Hradec Králové a HBC Mladá Boleslav.

Náš klub reprezentoval Bílý tým pod vedením trenérů Honzy Buriánka a Mirka Smolíka, dále pak Oranžový tým, který koučoval Radek Šťastný a Modrý tým pod taktovkou Martina Málka s Robertem Kmoškem.

V našich třech týmech bojovalo za náš klub 23 hráčů, bohužel zdraví nepustilo těsně před turnajem do zápasů Robina Suchnu a Patrika Vaduvu.

Všechny týmy sehrály 3 zápasy a všichni ze sebe vydali maximum.

Děkujeme všem hráčům, trenérům a rodičům za skvělou účast, bojovného ducha a statečný výkon a přidáváme komentáře RT jednotlivých týmů a několik fotografií.

HBC Pardubice Bílý tým - Jan Buriánek a Míra Smolík:
Prvním zápas ze Svitkovem byl z naší strany velice povedený. Skóre 9:3 nasvědčuje bojovnému a na branky produktivnímu zápasu. V bráně chytal skvělé Máťa, který nás celý zápas držel. V první formaci, byly vidět krásné nahrávky a zakončení. Druhá formace bojovala velice důstojně. Určitě bych vyzdvihl Tobiáše, který si vypracoval několik šancí. Ve druhém zápase proti našemu Oranžovému týmu (8:2) byl od první formace stejný výkon, jako v prvním zápase. Máťa chytil tři nájezdy ze čtyř pokusů. V tomto zápase bych pochválil Adama, který při některých soubojích doslova padal po bradě. Třetí zápas s Mladou Boleslaví a výhra 4:3. Z naší strany pár nevyužitých šancí tyčky, břevna. Pochválil bych celý tým, který bojoval do poslední vteřiny. Tomík získal elegána týmu. Děkujeme s Mírou všem za účast a rodičům za podporu.


HBC Modrý tým - Martin Málek a Robert Kmošek:
Dnešní turnaj byl otázkou vůle, cti a síly! Výkony oslabeného mužstva byly na hranici sebeobětování, a někteří hráči opakovaně vynechávali odpočinek. I přes toto oslabení jsme byli důstojným soupeřem všem protihráčům. S Martinem jsme ocenili nadšení a snahu bojovat do poslední chvíle. Hrdinský výkon podal, a po zásluze "Elegánem mužstva" se stal, Maty Ďubek, který dochytal i přes nepříjemné zranění hlavy a krku. Během zápasu vznikla série rozhovorů s hráči. Bohužel v souladu s GDPR nemůžeme uvádět jejich celá jména.

Proto jsou označeni písmeny.
A: "mám žízeň"
B: "už nemůžu"
C: "chci hrát pořád"
D: "nechci hrát"
E: "pití nechci"
F: "kdy už půjdeme hrát?"
G: "kolik to je?"

HBC Oranžový tým - Radek Šťastný:
Náš dnešní turnaj začal již dlouho před úvodním buly a to “návštěvou u krejčího”, který musel poupravit našim hráčům rozlišováky. Vzhledem k tomu, že někteří borci nechali své centimetry pravděpodobně doma. Náš tým poskládaný z hráčů mini i mikro v prvním zápase s Hradcem Králové zaznamenal asi pravděpodobně na dlouho nevídanou remízu 0:0. V tomto zápase excelovali oba gólmani. Jindra vskutku čaroval a svou bránu zavřel na sedm západů. Celý tým dodržoval přesně pokyny trenéra, jen ta třešnička v podobě gólu chyběla. Zbytek turnaje pro náš tým vypadal jako sobotní trénink, jelikož jsme se potkali s dalšími dvěma týmy HBC Pardubice. Druhý zápas jsme odehráli proti Bílému týmu, kde jsme obdrželi 8 gólů a prohráli jsme 8:2. I za tento zápas musím pochválit hlavně ty nejmenší, kteří urputně bojovali proti lajně, která hájí i barvy našeho Pardubického Dynama. Můžou nás snad jen mrzet neproměněné asi čtyři samostatné nájezdy, ze kterých se podařilo proměnit pouze jeden. Poslední ”tréninkový” zápas jsme odehráli proti našemu Modrému týmu. V tomto zápase se konečně naplno rozjela naše největší útočná esa, která zaznamenala všechny 4 góly a dovedla nás k další remíze 4:4.

Pár kuriozit se objevilo i u nás:
- když jsem chtěl poslat na hřiště jednoho hráče, našel jsem ho až na druhé straně hřiště. Šel k taťkovi na teplý čaj….:)
- další se mě snažil znárodnit hodinky..:)
- a třetí se mě snažil při oslavě gólu zastřelit hokejkou…:)
Všichni hráči, všech třech týmů HBC Pardubice si určitě za odvedenou práci na turnaji zasloužili sladkou odměnu.

Snad jste si to všichni užili tak jako RT 

Pavel Rampír

Zpět na výpis článků

Naši partneři