HBC Pardubice 2015/2016

  • Fanshop

Turnaj minipřípravek 18.2.2023

Autor: Nekolová Jana | 19.02.2023 11:39

Robert Kmošek trenér Modrého týmu HBC Pardubice

Počasí je proměnlivé, výkon modrého týmu byl konstantní - když se chtělo, tak se vyhrálo…..:)

HBC Svítkov Stars - zápas ve stylu nejdřív Hele a pak Jů. Ujímáme se vedení 2:0 a vzápětí prohráváme 2:5. Po zbytek zápasu jsme předváděli výkon, který jsme si představovali a remizovali jsme 5:5.

Eagles Brno - na tohoto soupeře jsme se těšili. Nevěděli jsme co můžeme očekávat, ale poradili jsme si i s touto neznámou a zvítězili jsme 10:3.

Tygři Mladá Boleslav - zápas vysoké úrovně podpořil i hlasitý support rodičů. Hráči už věděli, že když opravdu chtějí, je vstřelený gól otázkou dvou střídání a i přes fyzickou převahu soupeře jsme si dokráčeli pro vítězství 7:6. Vyspělý a taktický výkon, kdy kluci pochopili, že se musí i bránit, pokud chcete udržet výsledek.

Z výše uvedeného tedy plyne, že nejtěžším úkolem turnaje bylo vybrat nejlepšího hráče. Klobouk máme jen jeden a tak přistál na hlavě Kubíka Moťky, který chvílemi působil jako by byl na hřišti se svým klonem a zjevoval se na obou stranách hřiště současně. Zejména si ale plnil funkci konstruktivního beka a to na výbornou!!

Děkujeme všem za účast a podporu!


Radek Šťastný trenér Bílého týmu HBC Pardubice

K sobotnímu obědu nám rozpis naservíroval týmy Mladé Boleslavi, Brna a Hradce Králové.

Bílý tým vs Tygři Mladá Boleslav:

V prvním zápasu turnaje jsme nastoupili proti rozehranému soupeři. Nejen, že soupeř už byl v zápasovém tempu, ale měl i znatelnou výškovou převahu. A to nás asi poradně nabudilo a neskutečně bojovný a zodpovědný výkon nás poslal na přestávku s dvou gólovými náskokem.

Bohužel jsme asi trochu usnuli na vavřínech. Konečný výsledek 7:10 však pro nás nebyl zklamáním, ale povzbuzením do dalších bojů.

Bílý tým vs Eagles Brno:

Druhý zápas proti Brněnským Eagles byl více méně hra na jednu branku. Pouze pár náhodných výpadů do našeho obranného pásma nemohlo vyvézt našeho gólmana Matěje Smolíka z naprostého klidu. Zapisujeme si vítězný konečný výsledek 8:0.
Bílý tým vs Hradec Králové

Nejprve se sluší před hodnocením derby mezi Pardubicemi a Hradcem smeknout klobouk před Hradeckým týmem. Celý turnaj hráli na 3 hráče v poli a gólman. I přes tři inkasované branky jsme kontrolovali celý průběh utkání a do útočných akcí se zapojovali i naše nejmladší naděje a vždy jen malý kousek chyběl k rozvlněni sítě v soupeřově brance. Po konečném hvizdu z píšťalky rozhodčího za konečného stavu 8:3 mohly propuknout nefalšované oslavy.

Nejlepším hráčem turnaje za Bílý tým byl vyhlášen a elegánský klobouk převzal za svůj výkon Séba Šťastný.

Za zmínku stojí i úžasných 10 gólů (!!!) Míši Kubištyram.

Odměnou za svůj výkon pro hráče i RT upřímný potlesk od rodičů a sladká odměna.

Děkujeme za účast a podporu!

Zpět na výpis článků

Naši partneři