HBC Pardubice 2015/2016

  • Fanshop

VÝSLEDKOVÝ SERVIS

Autor: Nekolová Jana | 26.02.2023 20:25

Sobota 25.2.2023


ELM: SK Hokejbal Letohrad - HBC Pardubice 3:2p (1:1,1:1,0:0-1:0)            

Trenér Jiří Mašík: „Na první jarní zápas v Letohradě jsme se těšili, ale úplně se nám nepovedlo dle představ. Své taky sehrálo počasí, ale na to se vymlouvat nechceme. Ze začátku jsme byli aktivnější, vytvořili si šance, ale bez gólu. Potom převzali iniciativu domácí a my nehráli kompaktně. Sice jsme po pěkné akci vedli, ale Letohrad skóre otočil. Od druhé třetiny jsme přidali na aktivitě, pohybu i střelbě. Ale stále jsme tam měli chvíle, kdy jsme propadali a rychlonohý domácí nám hrozili z protiútoků. Utkání došlo do prodloužení, bohužel jsme špatným střídáním nabídli soupeři přesilovku a ten ji využil. Byl to první zápas, domácí hráli dobře, ale náš ideální výkon to nebyl. Musíme přenést výkony z tréninku do utkání, protože umíme hrát o hodně líp.“

Branky a asistence: 09:00 Licek Matyáš (Langr Nicolas, Bilí Jan), 23:04 Vlasák Lukáš (Kubeš Pavel)

Sestava: Foršt Pavel (Třináctý Jakub) – Geisler Jakub, Hálek Miroslav, Krejčí Roman „A“, Novotný Ondřej, Vlasák Lukáš „C“, Zajíček Tomáš - Bílý Jan, Březina Ondřej, Česák Josef, Forstl Filip, Janeček Martin, Kubeš Pavel, Langr Nicolas, Licek Matyáš, Moravec Luboš, Strouhal Jan „A“  

Fotografie z utkání (autor Josef Česák):

SK Hokejbal Letohrad x HBC Pardubice 25.2.2023 – pepacesak – album na Rajčeti (idnes.cz)


ELJ - Nadstavba Skupina Východ: HBK Bulldogs Brno - HBC Pardubice 0:1 (0:0,0:1,0:0)  

Branky a asistence: 29:32 Dostál Ondřej (Lang Dominik)

Sestava: Trnečka Aleš – Kašpar Dominik, Kumpan Daniel, Martan Tomáš, Novák Patrik – Dostál Ondřej, Hlaváček Vojtěch, Kašpar Martin, Kopa Matěj, Lang Dominik, Lauryn Josef, Mikula Jakub, Motyčka Adam, Pleskot Radek, Snížek Šimon  


Pardubický pohár mikropřípravek 3+0 (TCV Pce):

25.2.2023 se uskutečnil poslední zimní turnaj mikropřípravek. Za náš klub HBC Pardubice nastoupily 2 týmy (Modrý a Bílý).

Bílý tým HBC Pardubice - Pavel Rampír:

Bílý tým v prvním utkáni změřil své síly s Kohouty z České Třebové. Ačkoliv byli 4 (!) Kohouti běhaví a stateční nevydrželi dlouho vzdorovat a my jsme si došli pro první vítězství. Druhý zápas proti PIrátům z Hradce Králové už byl o něčem jiném….. Soupeř byl technicky velmi vyspělý, ale především dokázal dát góly odkudkoliv. Nám to bohužel létalo kolem tyček a tak jsme utrpěli porážku. Poslední zápas nás čekal proti již téměř tradičnímu soupeři a to Hvězdám ze Svítkova. Kluci pod vědomím, že se jedná o poslední zápas turnaje dali do tohoto utkání všechny zbylé síly. Bohužel soupeř nebyl lepší, ale o gól šťastnější a poslední zápas vyhrál. Kluci si zaslouží velkou pochvalu za bojovnost a nasazeni, ale také za herní projev, kdy jsme byli jedním z mála týmů, který neblokoval (nezaklekával) vlastní branku a snažil se o více než jen odpalovaní balonků a to i za cenu chyby a ztráty míčku. Elegánem našeho týmu byl zvolen Táda Kadeřábek, který měl dnes “dvoje plíce” a nastoupil jak za Modrý tak i za Bílý tým. Už se těšíme na další turnaj, tentokrát již na venkovním hřišti.

Modrý tým HBC Pardubice - Martin Málek:

Modrý tým dnes změřil síly celkem se třemi týmy s bilancí jedna výhra a dvě prohry. Prvním soupeřem nám byli Ježci z Heřmaňáku. Náš tým nastoupil do utkání oslaben o jednoho hráče. Na Ježky jsme vyrukovali s bojovným nasazením a díky němu jsme se brzy dostali do vedení 5:2. Ježkům postupně narostly bodliny a zápas otočili ve svůj prospěch na konečných 6:5. Tato prohra nás zdravě naštvala a v dalším utkání to odnesla Lokomotiva Česká Třebová, na kterou jsme nastoupili již v plné sestavě a porazili jí rozdílem sedmi vagónů. Ve třetím a posledním zápase jsme narazili na Hradec Králové a bohužel jsme už od začátku tahali za kratší konec a zápas prohráli. Za dnešní výkony jsme Elegánem týmu zvolili Jonáška Málka. Na závěr děkuji všem hráčům za velké nasazení a ochotu poprat se o každý míček, a to doslova. Děkuji i za podporu rodičů a prarodičů. Budeme se těšit na další turnaj, tentokrát už pod širým nebem.

 

TURNAJ MÍCHAČKA U10 (TCV Pce):

RT HBC Pardubice: Dne 25.2.2023 se uskutečnil turnaj Míchačka pro kategorii U10 (ročníky 2013 a mladší). Za nás klub HBC Pardubice bylo přihlášeno 15 (!) hráčů, ale bohužel zdravotní stav pustil do turnaje jen 7 hráčů. I tak jsme měli nejpočetnější zastoupení ze všech přítomných klubů. Turnaj odehrálo 5 týmů systémem každý s každým, kdy následně týmy na 3. a 4. místě se utkali o pomyslný bronz a týmy na 1. a 2. místě si zahráli finále o celkové vítězství na turnaji. Celkovým vítězem se stali hráči Červeného týmu, kde k oporám patřili JIndra Kasal (2014) a Vašek Kmoníček (2013). Na druhém místě se po napínavém boji umístili hráči Modrého týmu s naším Sébou Šťastným (2015), který patřil k nejvýraznějším postavám svého týmu.

Třetí místo patřilo Zelenému týmů, kde střeleckou formu měl Tonda Rampír (2013). Zelený tým jako jediný porazil ve vzájemném souboji vítězný Červený tým. Čtvrté místo obsadil Bílý tým, kde se v poli srdnatě bil Dan Macner (2013) a v brance zářil Táda Málek (2013), na kterého šlo nejvíce střel ze všech brankářů turnaje. Na pátém místě skončil Žlutý tým s Danem Pecháčkem (2015), který měl v rozhodujících chvílích smůlu a trefoval břevna a tyče. Protože však ve svém střeleckém snažení vytrval i on se několikrát gólově prosadil. Turnaj míchačka je vždy trochu loterií a je o "štěstí" při losování spoluhráčů…. :) Členové našeho RT si mohli turnaj vychutnat z diváckého pohledu a musíme konstatovat, že naši hráči hráli ve všech týmech klíčové role. Přesto tyto turnaje dávají našim klukům skvělé herní zkušenosti a další příležitosti k jejich rozvoji.

Všem naším klukům gratulujeme a děkujeme za reprezentaci klubu. Věříme, že si to užili!!

 

Neděle 26.2.2023

 

Hostivařský turnaj minipřípravek:

RT HBC Pardubice: Na základě pozvání od klubu HBC Hostivař se naše minipřípravka 26.2.2023 zúčastnila Hostivařského turnaje minipřípravek. Pro některé hráče to byl "víkend plný hokejbalu", protože den předem, 25.2. se zúčastnili turnaje Míchačka U10 a navazujícího turnaje mikropřípravek. Díky onemocněním se sestava během týdne několikrát měnila a tak dobýt Prahu nakonec odjela osmička statečných (Budín Dominik, Buriánek Daniel, Buriánek Dominik, Černík Tomáš, Kasal Jindřich, Novotný Ondřej, Pecháček Daniel, Šťastný Sebastian). Spolu s námi se turnaje účastnil Kert Praha, HBC Dobřany a domácí HBC Hostivař. Hrálo se systémem každý s každým 2x9 min. čistého času, přičemž po každé odehrané minutě následovalo povinné střídání. První zápas jsme rozehráli v 10:40 proti "velké smečce" z Dobřan (13 hráčů), následoval ve 12:00 zápas proti Kert Praha a poslední zápas ve 12:40 proti domácím HBC Hostivař. Turnaj byl z našeho pohledu (aniž bychom uváděli výsledky) naprosto SKVĚLÝ!!! Sehráli jsme 2 zápasy s týmy z Prahy a 1 zápas s týmem z Plzeňského kraje - kde se nám toto podaří??? Všechny zápasy byly od všech týmů vedeny naprosto fair-play a dvojice rozhodčích měla vše pod kontrolou. Na závěr velké poděkování HBC Hostivař za pozvání a organizaci, vše proběhlo přesně podle plánu i počasí vyšlo na jedničku. Děkujeme a těšíme se, že v létě to Hostíkům oplatíme!!


Zpět na výpis článků

Naši partneři