HBC Pardubice 2015/2016

  • Fanshop

PODĚKOVÁNÍ

Autor: Nekolová Jana | 18.12.2023 13:05


Ve spolupráci se společnosti ČEZ a.s. se může více jak 150 hráčů mládežnických kategorií klubu HBC Pardubice zdokonalovat ve svém hokejbalovém „řemesle“.

Díky finanční podpoře společnosti si mohl klub dovolit obnovit zastaralé hokejbalové vybavení a dovybavit hráčskou základnu potřebnými tréninkovými pomůckami.

Hráči se mohou těšit na nové hokejbalové branky ve velikostech pro všechny mládežnické kategorie, na nové pomůcky pro zdokonalování driblingu a vedení míčku a také řadu dalších pomůcek pro rozvoj obratnosti, vytrvalosti a síly.
Některé pomůcky jako například stabilizační podložky, medicinbaly, skákací žebříky, kužele apod. hráči využijí už nyní během zimní přípravy, která tak bude pestřejší a zábavnější než dříve.

Jen co počasí dovolí a všechny děti se vrátí na venkovní hřiště, užijí si zábavu s dalšími tréninkovými pomůckami jako jsou různé typy prohazovaček, brankářské sítě, slalomové figuríny apod.

Ještě jednou jménem celého klubu HBC Pardubice děkujeme společnosti ČEZ a.s., že pomáhá k rozvoji amatérského mládežnického sportu.

HBC Pardubice

Zpět na výpis článků

Naši partneři