HBC Pardubice 2015/2016

  • Fanshop

Halový turnaj přípravek 6.1. 2024 Pardubice

Autor: Nekolová Jana | 7.01.2024 17:36


Na Tři krále po skončení vánočního hodování, se v pardubické nafukovací hale uskutečnil turnaj přípravek.

Těžko říci, jestli dozvuky Vánoc, nebo nemoci a zranění způsobily, že z našeho regionu se turnaje zúčastnily pouze tři kluby. I proto všichni určitě uvítali účast hokejbalových nadějí z Poruby a Jihlavy. Na turnaji se tak mezi sebou střetly 2 týmy HBC Pardubice, 2 týmy HBC Svítkov Stars, 1 tým Pirátů z Hradce Králové a již zmiňované týmy TJ Sokol Poruba a SK Jihlava. Každý účastník měl zajištěny 3 zápasy a našemu klubu přálo při sestavování zápasů štěstí a tak jsme se vyhnuli vzájemnému zápasu.

Náš Modrý tým čítající 9 hráčů včetně brankáře odehrál své zápasy během dopolední seance a utkal se s Bílým Svítkovem, hráči z SK Jihlava a piráty z Hradce Králové. Tým v prvním zápase proti Svítkovu zvrátil nepříznivé skóre ve svůj prospěch a tak žádném zápase nepoznal hořkost porážky a ve všech utkáních zvítězil.

Hráči Bílého týmu se 7 hráči v poli a brankářem zahájili svůj turnaj krátce po poledni a utkali se s Černým Svítkovem, soupeřem z Poruby a také Piráty z Hradce Králové. Hráči si ve svém snažení počínali naprosto stejně jako jejich kamarádi z Modrého týmu a po gólové otočce v utkání se Svítkovem zvítězili i v dalších dvou utkáních a tak nepoznali za celý turnaj jiný pocit než pocit vítězství.

Pro všechny týmy to určitě bylo zajímavé zpestření jejich zimní přípravy a doufáme, že s některými vzdálenými kluby se ještě někdy v budoucnu střetneme.

RT Přípravka

Zpět na výpis článků

Naši partneři