HBC Pardubice 2015/2016

  • Fanshop

Turnaj minipřípravek 13.1.2024

Autor: Nekolová Jana | 14.01.2024 17:26


Po kategorii přípravek odehrály v pardubické nafukovací hale TCV v sobotu 13.1. svůj turnaj i minipřípravky. Celého turnaje se zúčastnilo 10 celků (2x HBC Pardubice, 2x Svítkov Stars, 2x HBC Hradec Králové a dále pak hokejbalisté a hokejbalisty ze Svitavy, Mladé Boleslavy, Liberce a Hostivaře.

Každý tým sehrál 3 zápasy a naši hráči z „Bílého týmu“ se utkali se soupeři ze Svítkova, Svitav, Liberce, a hráči „Modrého týmu“ změřili své síly se soupeři z Mladé Boleslavi, Hradce Králové a Hostivaře.

Pro první zápasové zkušenosti v této kategorii jsme vyslali další hráče r. 2017 a přestože máme starších hráčů dostatek, budeme v tomto trendu pokračovat i na dalších turnajích.

Všichni hráči i trenéři ze sebe vydali na turnaji maximum a odměnou jim bylo 5 vítězství ze 6-ti utkání. Pouze zápas proti fyzicky lépe vybaveným Liškám z Liberce naši „hokejbaloví mladíci“ prohráli 2-4, ačkoliv se snažili seč jim síly stačily.

Jelikož v nafukovací hale TCV je k dispozici jedno hřiště, mají všechny právě nehrající týmy lepší možnost sledovat ostatní zápasy a nás kromě předvedené hry a výsledků velmi těší vzájemné dětské povzbuzování jiných týmů, které jsou ve vyšších kategoriích „nesmiřitelnými“ rivaly.

Turnaj si všichni hráči nadmíru užili a nováčci, ať už mikropřípravkáři nebo „prvoročáci“ v minipřípravce, získali další zápasové a herní zkušenosti, které určitě zužitkují v dalších turnajích.

Děkujeme rodičům a také našemu městskému soupeři za povzbuzování a organizátorům děkujeme za hezký turnaj.

RT MINI/MIKRO

Zpět na výpis článků

Naši partneři